Krympslang med lim - Vi har ett ständigt växande sortiment av kvalitativa produkter till bra priser!

Har ni speciella önskemål eller krav på någon produkt kan vi alltid hjälpa till med den bästa lösningen för just ert problem.
Tveka inte att kontakta oss - Vi är experter på Krympslang, Buntband och Kabelskor!

Klicka på länk nedan om mer info önskas

Krympslang med lim

Krympslang med lim är en limbestruken krympslang som har ett lager med smältlim på insidan som i huvudsak fyller två funktioner. Att skapa en fuktbarriär och ett bättre grepp mellan kabel och krympslang. Limbelagda krympslangar kallas ibland för Dual wall.

 

Vad är Krympslang med lim?

Krympslang är en speciell typ av plastslang vars diameter krymper vid värmning. Krympslang med lim och krympslang utan lim används för att isolera ledningar och samtidigt skydda dessa från nötning. Appliceringen av värme görs med en varmluftspistol. Det finns krympslang med eller utan lim, där limmet förutom att fästa vid kabelmantel och ledare även tätar extra. Krympslangarna delas upp i krympförhållanden, det vill säga hur mycket slangens diameter maximalt kan krympa när värme appliceras. De vanligaste förhållandena ligger mellan 2:1 till 6:1. Ju större krympförhållande en krympslang har desto, större olikformad applikation kan den formas runt. En effekt av detta är att på så sätt att väggtjockleken och diametern ändras när man krymper en krympslang. Krympslang med lim finner ni i KACABs ständigt växande sortiment.

 

Lite information om KACAB

KACAB grundades 1993 och vi har specialiserat oss på försäljning av krympslang, krympslang med lim och har därav en gedigen kunskap och ett stort lager. Vi är idag ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vi erbjuder alltså marknadens bredaste och bästa produktsortiment av krympslang, formgods, skyddsslang och buntband.
Eftersom vi har ett nära samarbete med våra leverantörer anpassas ständigt vår produktutveckling till industrins önskemål. Med hjälp av den senaste tekniken hos våra leverantörer i planerings- och produktionsledet minimeras tiden för att anpassa våra produkter till en monteringsfärdig vara. Kontakta oss vi har nämligen ett stort lager av krympslang.

KACABs stora lager av huvudsakligen krympslang är tillgänglig i en stor mängd material som är utvecklade för att operera i temperaturer mellan -75°C och +260°C i konstant arbetstemperatur. Slangarna kan vara tunn-, medium- eller tjockväggiga och levereras med eller utan limmad insida. Alla standard krympslangar är flammhämmande eller självslocknande.

De har alltså en krympförmåga från 2:1 och upp till 6:1 och kan levereras i en mängd olika färger och storlekar (0.6 mm – 1500 mm). Våra slangar varierar också från ekonomiska, till högteknologiska, och är godkända enligt UL224/CSA och specificerade med en mängd olika MIL normer. Produktkvalitet är således vårt nyckelord. Alla våra produkter möter eller överträffar samtliga godkännanden/miljökrav som t ex RoHS, och där det är tillämpligt, UL, Mil, ASTM, VDE och Cenelec HD623 (för “LV joints kits”). Kontakta avslutningsvis KACAB som har bl.a. ett stort lager av krympslang.

Stort lager av krympslang med lim!

KACAB Teknik AB har ett ständigt växande sortiment av kvalitativa produkter till bra priser!
Se vårt sortiment av krympslang

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen!

Kontakta KACAB Teknik AB för mer information!

Välkommen till Kacab Teknik AB!

Email: info@kacab.se
Telefon: 031-711 93 00
Tveka inte att kontakta oss - Vi är experter på Krympslang, Buntband och Kabelskor