Vi har Krympslang för dig!

KACAB grundades alltså 1993 och vi har specialiserat oss på försäljning av krympslang. Vi är idag annars ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vi erbjuder också marknadens bredaste och bästa produktsortiment av krympslang, formgods, skyddsslang och buntband.
Genom ett nära samarbete med våra leverantörer anpassas ständigt vår produktutveckling även till industrins önskemål. Samt med hjälp av den senaste tekniken hos våra leverantörer i planerings- och produktionsledet minimeras därför tiden för att anpassa våra produkter till en monteringsfärdig vara.

 

Hur fungerar Krympslang?

Eftersom KACABs krympslang är tillgänglig i en stor mängd material som är utvecklade för att operera i temperaturer mellan -75°C och +260°C i konstant arbetstemperatur. Slangarna kan vara tunn-, medium- eller tjockväggiga och levereras enligt med eller utan limmad insida. Alla standard krympslangar är därmed flammhämmande samt eller självslocknande. De har en krympförmåga från 2:1 och upp till 6:1 och kan levereras i en mängd olika färger och storlekar (0.6 mm – 1500 mm). Våra slangar varierar exempelvis från ekonomiska, till högteknologiska, och är godkända enligt UL224/CSA och specificerade med en mängd olika MIL normer. Produktkvalitet är vårt nyckelord. Alla våra produkter möter också eller överträffar säkerligen samtliga godkännanden/miljökrav som t ex RoHS, och där det är tillämpligt, UL, Mil, ASTM, VDE och Cenelec HD623 (för “LV joints kits”).

 

Vad är Krympslang?

Krympslang är alltså en speciell typ av plasttub vars diameter krymper vid värmning. Krympslangen liksom används för att isolera ledningar och skydda dessa från nötning. Appliceringen av värme görs samtidigt med en varmluftspistol som ni kan köpa hos oss. Det finns krympslang med eller utan lim, där limmet förutom att fästa vid kabelmantel och ledare även tätar extra. Krympslangarna delas jämförelsevis upp i krympförhållanden, följaktligen det vill säga hur mycket slangens diameter maximalt kan krympa när värme appliceras. De vanligaste förhållandena ligger mellan 2:1 till 6:1. vidare, ju större krympförhållande en krympslang har desto, större olikformad applikation kan den formas runt. Väggtjockleken och diametern ändras speciellt särskilt när man krymper en krympslang.

Slutligen, KACAB har ett ständigt växande sortiment av kvalitativa produkter till bra priser!

Se vårt ständigt växande sortiment!

KACAB Teknik AB har ett ständigt växande sortiment av kvalitativa produkter till bra priser!
Se vårt sortiment av krympslang

Krympslang - Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen!

Kontakta KACAB Teknik AB för mer information!

Välkommen till Kacab Teknik AB!

Email: info@kacab.se
Telefon: 031-711 93 00
Tveka inte att kontakta oss - Vi är experter på Krympslang, Buntband och Kabelskor
    KACAB har ett ständigt växande sortiment
    av kvalitativa produkter till bra priser!

    Se vårt sortiment