Lager i Sverige med massor av krympslang

KACAB grundades alltså 1993 i Göteborg, Sverige och vi har specialiserat oss på försäljning av krympslang och har gedigen kunskap och ett stort lager. Vi är idag ett av Sveriges mest kompletta företag i branschen. Vi erbjuder marknadens bredaste och bästa produktsortiment av krympslang, formgods, skyddsslang och även buntband.
Genom ett nära samarbete med våra leverantörer anpassas ständigt vår produktutveckling till industrins önskemål. Med hjälp av den senaste tekniken hos våra leverantörer i planerings- och produktionsledet minimeras tiden för att anpassa våra produkter till en monteringsfärdig vara. Kontakta oss vi har ett stort lager av krympslang i Sverige.

Stort lager i Sverige

KACABs stora lager av krympslang i Sverige är tillgänglig i en stor mängd material som är utvecklade för att operera i temperaturer mellan -75°C och +260°C i konstant arbetstemperatur. Slangarna kan vara tunn-, medium- eller tjockväggiga och levereras med eller utan limmad insida. Alla enligt standard krympslangar är flammhämmande eller självslocknande. De har en krympförmåga från 2:1 och upp till 6:1 och kan levereras i en mängd olika färger och storlekar (0.6 mm – 1500 mm).

Våra slangar varierar från ekonomiska, till högteknologiska, och är godkända enligt UL224/CSA och specificerade med en mängd olika MIL normer. Produktkvalitet är vårt nyckelord. Alla våra produkter möter eller överträffar samtliga godkännanden/miljökrav som t ex RoHS, och där det är tillämpligt, UL, Mil, ASTM, VDE och Cenelec HD623 (för “LV joints kits”). Kontakta KACAB som har stort lager av krympslang.

Vad är Krympslang i Sverige?
Krympslang är en speciell typ av plasttub vars diameter krymper vid värmning. Krympslang används för att isolera ledningar och skydda dessa från nötning. Appliceringen av värme görs med en varmluftspistol. Det finns krympslang med eller utan lim, där limmet förutom att fästa vid kabelmantel och ledare även tätar extra. Krympslangarna delas upp i krympförhållanden, det vill säga hur mycket slangens diameter maximalt kan krympa när värme appliceras. De vanligaste förhållandena ligger mellan 2:1 till 6:1. Emellertid ju större krympförhållande en krympslang har desto, större olikformad applikation kan den formas runt.
Slutligen väggtjockleken och diametern ändras när man krymper en krympslang.

Stort lager av krympslang i Sverige!

KACAB Teknik AB har ett ständigt växande sortiment av kvalitativa produkter till bra priser!
Se vårt sortiment av krympslang

Vi hjälper er att hitta den bästa lösningen!

Kontakta KACAB Teknik AB för mer information!

Välkommen till Kacab Teknik AB!

Email: info@kacab.se
Telefon: 031-711 93 00
Tveka inte att kontakta oss - Vi är experter på Krympslang, Buntband och Kabelskor
    KACAB har ett ständigt växande sortiment
    av kvalitativa produkter till bra priser!

    Se vårt sortiment

    Kacabs lager i Sverige

    lager Sverige