Åter igen så tilldelas vi UC Nordiskt Tillväxtcertifikat

UC

KACAB Teknik AB har åter igen tilldelas UC Nordiskt Tillväxtcertifikat

– En utmärkelse endast 5 procent av Sveriges företag kvalificerar sig för.

KACAB Teknik AB har tilldelats ett nordiskt tillväxtcertifikat från UC för andra året i rad. Sigillet visar att vi har utmärkt oss som ett tillväxtföretag för det angivna bokslutet. Endast 5% av Sveriges företag kvalificerar sig sålunda för denna utmärkelse.

Det finns ytterligare olika definitioner på vad ett tillväxtföretag är, men gemensamt är att dessa företag växer snabbt, stadigt och kraftigt. För att ta del av certifikatet måste företaget uppnå vissa kriterier som bland annat omfattas av:

Omsättning senaste 2 åren
Tillväxt
EBITDA-marginal
Soliditet
Antal anställda

Vad betyder det för dig som är kund sedan tidigare? 
KACAB tackar också ödmjukt för ditt förtroende och vår fortsatta strävan är att lösa just ditt behov av våra produkter med entusiasm och personligt engagemang!

Vad betyder det för dig som funderar på att bli kund? 
Utmärkelsen är ett bevis på att vi är seriösa, kunniga och att vi redan har levererat krympslang, buntband och kabelskor till många nöjda kunder. 

Med vår långa och således gedigna erfarenhet, i kombination med viljan att alltid vara lättillgängliga, är vår fortsatta strävan att vara ditt bästa val när det gäller krympslang, buntband och kabelskor.

Kontakta oss!

Slå oss en signal eller fyll i formulär nedan så kontaktar vi er så snart som möjligt.